skip to Main Content
Trainingen

Ik geef regelmatig trainingen en workshops gerelateerd aan het thema duurzaamheid en/of de energietransitie. Van het opzetten van burgerinitiatieven en duurzame projecten, tot presentaties over de vertaling van het klimaatakkoord, warmte transitieplannen en energieneutrale wijken. Indien gewenst kunnen deze uiteraard worden toegespitst op uw situatie of organisatie.

IRIS Security Management

Samen met trainingsbureau JonkerZwolle en Soba Security Opleidingen verzorg ik de cursus IRIS Security Management. Deze risicomanagement cursus op het gebied van beveiliging werkt volgens het principe van een integraal risico-inventarisatie systeem. Dit is een gestructureerde manier om risico’s in beeld te brengen, te analyseren en met een kosten/batenanalyse de juiste maatregelen te treffen. De deelnemers kunnen na de cursus op managementniveau adviseren. Deze cursus wordt zowel fysiek en online gegeven.

Op dit moment loopt de najaar cursus (start september 2020) en u kunt zich inschrijven voor de extra cursus die start in november 2020 of voor de voorjaarscursus van maart 2021.

Gelijk inschrijven?

Eerst meer weten? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Mogen we jou ook trainen? Of heb je nog vragen?