skip to Main Content
Trainingen

duurzaamheid en energietransitie

Regelmatig geef ik trainingen, workshops en presentaties en die gaan vaak over de thema’s duurzaamheid en energietransitie. Het kan dan gaan over het starten van burgerinitiatieven en duurzame projecten, maar ook over de vertaling van het Klimaatakkoord Parijs naar de warmte transitieplannen en energieneutrale wijken. En natuurlijk over de vraag hoe en in welke fase je inwoners betrekt bij de plannen. Vanzelfsprekend toegespitst op uw situatie, uitdaging of organisatie.

Bij Bender verzorg ik als trainer een onderdeel in het traineeprogramma Duurzaamheid en Ruimtelijk Domein. Daarin neem ik de trainees mee in de wereld van de energietransitie en dat gaat van het Klimaatakkoord Parijs tot aan warmtetransitie plannen in gemeenten. Zie hiervoor als inspiratie ook mijn blog. Onlangs nog , op 12 en 21 april, heb ik nog twee trainingsdagen verzorgd bij Bender.

 

risicomanagement

Op het gebied van risicomanagement ben ik trainer voor de cursus IRIS Security Management. Deze cursus is toegespitst op het vakgebied van beveiliging en ook prima toepasbaar in andere vakgebieden. De cursus werkt volgens het principe van het integraal risico-inventarisatie systeem IRIS. Dit is een gestructureerde manier om risico’s in beeld te brengen, om risico’s te analyseren en om vervolgens met een kosten/batenanalyse de juiste maatregelen voor te stellen. De deelnemers kunnen na deze cursus op managementniveau adviseren en doorstromen naar een post-HBO opleiding.

Voor deze cursus werk ik samen met trainingsbureau Jonker uit Zwolle en SOBA Security Opleidingen in De Meern. Deze cursus kunnen we zowel fysiek en online verzorgen. De voorjaarscursus 2021 is afgerond. De 14 deelnemers, met dit keer 4 deelnemers vanuit Suriname, hebben hun examen gedaan en een ieder is geslaagd!

U kunt zich alvast inschrijven voor de eerst volgende cursus die op 3 september 2021 start.

Eerst meer weten? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Mogen we jou ook trainen? Of heb je nog vragen?