skip to Main Content
Cursus IRIS Security Management Online

Cursus IRIS Security Management online

De cursus IRIS Security Management (risico management) is een cursus die we tot op heden fysiek op locatie verzorgen. Alleen dat lukt nu vanwege COVID-19 logischerwijs niet. Daarom zijn we het experiment aangegaan of de cursus ook online kan. In mei 2020 zijn de drie trainingsdagen online gegeven vanuit de locatie van https://www.soba.nl/ in De Meern en de examendag is in een hybride variant gehouden. Een deel van de deelnemers op de locatie van SOBA en een deel thuis online.
Het is gelukt om de lesstof goed over te brengen gezien de prima werkstukken die de kandidaten hebben opgeleverd. Wennen, dat zeker, alleen prima gelukt en goede evaluaties van de deelnemers. En daar gaat het om!
Op 16 september 2020 start de volgende online cursus.