skip to Main Content
Workshop Risicobeheersing Gemeente Ommen Ivm COVID-19

Workshop risicobeheersing gemeente Ommen ivm COVID-19

De vakanties gaan beginnen en doordat Ommen erg populair is voor recreanten worden weer veel bezoekers verwacht in het centrum, op de markt en langs de Vecht. Tegelijkertijd spelen 1,5 meter maatregelen vanwege COVID-19. Dat was reden voor Gemeente Ommen om mij te vragen een workshop ‘risicobeheersing i.v.m. COVID-19 in het centrum van Ommen’ te verzorgen.

Met een brede groep vakmensen als bijvoorbeeld adviseur veiligheid van de gemeente, handhavers, BOA, politie, vertegenwoordiger van de veiligheidsregio/ brandweer en natuurlijk met medewerkers van gemeente Ommen heb ik de workshop ingestoken vanuit het risicomanagement model van IRIS. Dat leverde mooie inzichten op en ook concrete maatregelen die genomen kunnen worden. Laten we genieten van onze vakanties, ook in Ommen, en bovenal gezond blijven!