skip to Main Content
Webinar ‘Warmte Transitievisies En Expeditie Aardgasvrije Wijken’

Webinar ‘Warmte transitievisies en Expeditie Aardgasvrije wijken’

Op 19 november 2020 heb ik een bijdrage geleverd aan het webinar ‘Warmte transitievisies en Expeditie Aardgasvrije wijken’ van Duurzaam Gebouwd. Ik ben in mijn bijdrage ingegaan op het betrekken van inwoners bij het project Berkum Energieneutraal in Gemeente Zwolle. Hoe doe je dat en wat speelt er allemaal bij die inwoners? Vanaf 2018 zijn we in Berkum bezig met de energietransitie. De opgedane leerervaringen, die ik als projectleider waarneem, heb ik gedeeld.

De wijk Berkum is sinds kort geselecteerd als één van de aardgasvrij wijken binnen Programma Aardgasvrije Wijken in Nederland.

Een kort verslag van de bijeenkomst staat op de site van Duurzaam Gebouwd en het webinar is ook terug te kijken, waarbij mijn bijdrage vanaf 3 minuut en 40 seconden tot 31 minuten is te volgen.