skip to Main Content
Broodtrommetje Mee En Op De Fiets Naar Mijn Werk. Wat Heb Ik Dat Gemist!

Broodtrommetje mee en op de fiets naar mijn werk. Wat heb ik dat gemist!

Door COVID-19 ben ik als zo velen ook thuis komen te werken. Eerst vond ik dat ook nog wel lekker, geen reistijd en met de joggingbroek en overhemd achter het scherm. Maar na anderhalf jaar merk ik dat het thuis werken ook een keerzijde heeft. En ik verwacht dat we de komende maanden nog steeds op die manier blijven werken en dat we überhaupt niet meer volledig teruggaan naar de situatie van voor COVID-19. Dat betekent dat ‘op afstand’ werken, veel meer online afspreken en online vergaderen blijvertjes zijn.

‘Dankzij’ COVID-19 ben ik online ook steeds handiger in geworden. In de afgelopen periode heb ik ook diverse presentaties en trainingen online verzorgd. Ook dat kan prima. Daarom denk ik ook dat er een nieuwe balans komt tussen op locatie en thuis werken. Dus ook blijvend minder reizen en dat heeft ook positieve en duurzame effecten.

Om in te spelen op deze nieuwe werkelijkheid ben ik opzoek gegaan naar een zakelijke en professionele werkplek buiten de deur. Een locatie waar ik (potentiële) opdrachtgevers kan ontvangen en waar ik met een projectteam bijeen kan komen. Niet meer thuis aan de keukentafel of in de tuin.

Ik ga daarom zakelijk gezien ‘het huis uit’, ondanks dat ik die heerlijke lunch van mijn vrouw ga missen. Op het bedrijventerrein in de wijk Berkum in Zwolle heb ik een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Schrevenweg 5 gehuurd. Prima bereikbaar met de auto, parallel aan de A28, ruime parkeermogelijkheden en faciliteiten voor het laden van elektrische auto’s en ook goed bereikbaar met openbaar vervoer of de fiets.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs voor een kop koffie!